PRVI JAVNI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA PROGRAMA U OBLASTI RAZVOJA INFORMACIONOG DRUŠTVA

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija raspisuje prvi Javni konkurs za dodelu sredstava programa u oblasti razvoja informacionog društva 2013.

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija upućuje javni poziv zainteresovanim udruženjima, zadužbinama i fondacijama da podnesu predloge programa za sufinansiranje iz sredstava opredeljenih iz budžeta Republike Srbije za 2013. godinu.

Jedan od prioriteta Ministarstva je unapređenje u oblasti informacionog društva u Republici Srbiji kroz pružanje podrške programskim aktivnostima u sledećim oblastima:

 

1.      Takmičenja u oblasti informatike i matematike;

2.      Bezbednost dece na Internetu;

3.      Digitalizacija kulturne baštine;

4.      Nastava u digitalnim kabinetima;

5.      Unapređenje socijalne uključenosti osoba sa invaliditetom primenom informaciono-komunikacionih tehnologija.

Podnosioci predloga programa mogu da budu:

·         udruženja upisana u Registar udruženja u skladu sa zakonom;

·         zadužbine i fondacije upisane u Registar zadužbina  i fondacija u skladu sa zakonom.

Predlog projekta dostaviti na propisanim obrascima, na srpskom jeziku, napisan obavezno na personalnom računaru. Predlozi projekta pisani rukom ili pisaćom mašinom, kao i oni van propisanog obrasca, neće se uzeti u razmatranje.

Rok za podnošenje prijava je 08. 07. 2013. godine do 16 časova.

Predloge programa dostaviti Ministarstvu spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija – Sektoru za elektronske komunikacije, informaciono društvo i poštanski saobraćaj na adresu: Beograd, Nemanjina 22-26, u zatvorenoj koverti, isključivo poštom preporučeno, ili kurirskim putem, odnosno ličnom dosatavom.

Propisane obrasce dostaviti u jednom originalnom primerku overenom od strane ovlašćenog lica, jednoj štampanoj fotokopiji i elektronskoj verziji sa svim aneksima, isključivo na CD-u ili DVD-u.

Na koverti obavezno treba naznačiti puno ime i adresu pošilaoca, naziv predloga programa i sledeći tekst:  “ZA KONKURS – NE OTVARATI”

Sve dodatne informacije u vezi konkursa, potražite na internet stranici Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija www.mtt.gov.rs

izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002