KONKURS ZA SUFINANSIRANJE PROJEKATA OČUVANJA I NEGOVANJA MEĐUNACIONALNE TOLERANCIJE U VOJVODINI U 2013. GODINI

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice raspisuje Konkurs za sufinansiranje projekata očuvanja i negovanja međunacionalne tolerancije u Vojvodini u 2013. godini sa ciljem očuvanja i negovanja međunacionalne tolerancije u Vojvodini u 2013. godini, u okviru projekta „Afirmacija multikulturalnosti i tolerancije u Vojvodini“.

Konkurs je raspisan na ukupan iznos od 13.435.000,00 dinara.

 

Sredstva će biti dodeljivana za sufinansiranje programa, projekata i aktivnosti organizacija, udruženja i asocijacija, koje imaju za cilj afirmaciju vrednosti multikulturnog društva i očuvanje i negovanje međunacionalne tolerancije u Vojvodini u 2013. godini, namenjenih naročito za:

  • unapređenje produkcije i produkciju televizijskog i radijskog programa, internet prezentacija, drugih oblika elektronskih prezentacija, štampanih propagandnih aktivnosti, aktivnosti u štampanim medijima i drugih oblika medijskih aktivnosti;
  • izdavanje knjiga, brošura, časopisa ili drugih publikacija neprofitnog karaktera;
  • organizovanje seminara, konferencija i drugih oblika naučnih i edukativnih skupova;
  • organizovanje kulturnih, obrazovnih, sportskih i drugih manifestacija.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo registrovana pravna lica – organizacije, udruženja, asocijacije i drugi subjekti sa sedištem na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine, čija se delatnost zasniva na očuvanju međunacionalne tolerancije, odnosno organizacije, udruženja i asocijacije čiji su programi, projekti ili aktivnosti usmereni na očuvanje i negovanje međunacioanlen tolerancije u AP Vojvodini;

Prilikom odlučivanja o dodeli sredstava biće procenjivan obim i značaj podnetog predloga projekta, način realizacije i konkretni efikti koje će projekat ostvariti.

Prilikom odlučivanja o dodeli sredstava, prednost će imati oni projekti koji se odnose na razvijanje, očuvanje i negovanje duha međunacioanlen tolerancije kod mladih.

Sredstva po konkursu neće biti dodeljivana za finansiranje tekućih troškova ili investicionih troškova podnosioca prijave.

Potrebnu dokumentaciju u vezi sa posebnim uslovima možete preuzeti u prostorijama Sekretarijata ili na web adresi www.puma.vojvodina.gov.rs

Rok za podnošenje prijava je 31. oktobar 2013. godine, odnosno do utroška sredstava za navedene namene obezbeđenih u budžetu AP Vojvodine za 2013. godinu.

izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002