Konkurs za podizanje kapaciteta udruženja

{jathumbnail off}

Ministarstvo omladine i sporta objavilo je Konkurs za programe i projekte od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora.

ministarstvo-sporta

Konkurs za podizanje kapaciteta udruženja – finansiranje projekata (poziv za podnošenje predloga projekata udruženja čije su projektne ideje odobrene na Konkursu za podizanje kapaciteta udruženja koji je raspisan 18. februara 2013. godine).

Rok za dostavljanje predloga projekta je 12. avgust 2013. godine.

Pravo učešća na konkursu imaju udruženja mladih i udruženja za mlade koja su registrovana na teritoriji Republike Srbije; koja su upisana u Jedinstvenu evidenciju udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovih saveza, u skladu sa Pravilnikom o sadržini i načinu vođenja jedinstvene evidencije udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovih saveza koju vodi Ministarstvo omladine i sporta, čije su projektne ideje odobrene na „Konkursu za podizanje kapaciteta udruženja“ raspisanom 18. februara 2013. godine (razultate navedenog konkursa možete preuzeti na linku http://mos.gov.rs/sites/default/files/Rezultati%20konkursa-3.pdf), koja su učestvovala u obukama iz oblasti pripreme (pisanja) projekata i upravljanja projektnim ciklusom koje je organizovalo Ministarstvo i koja dostave Ministarstvu u propisanom roku predloge projekata na osnovu objavljenog konkrusa.

Konkursna dokumentacija sa Smernicima za podnosioce projekata, kao i Pravilnik o finansiranju i sufinansiranju programa i projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora, možete preuzeti na zvaničnoj internet prezentaciji Ministarstva omladine i sporta, na adresi: www.mos.gov.rs kao i na adresi omladinskog internet portala: www.zamislizivot.org, ili lično u Ministarstvu omladine i sporta, Bulevar Mihajla Pupina 2, treći sprat, kancelarija broj 312.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona: +381 11 260 51 50 ili putem elektronske pošte na adresu: omladina@mos.gov.rs

izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002