Konkurs „Javno zastupanje u lokalnim zajednicama“

Trag fondacija (TRAG) otvara konkurs pod nazivom Javno zastupanje u lokalnim zajednicima. Na ovaj način Trag u partnerstvu sa Institutom za održive zajednice (ISC), a uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), želi da podstakne i podrži udruženja građana u Srbiji u razvijanju uspešnih modela javnog zastupanja u lokalnoj zajednici.

Podrška inicijativama za javno zastupanje biće pružana u nekoliko faza:

  • na osnovu pristiglih prijava na konkurs biće izabrano do 12 organizacija. Po dva predstavnika/ce iz 12 izabranih organizacija proći će trening iz oblasti javnog zastupanja. Predviđena su tri trodnevna seminara koji će biti organizovani u oktobru, novembru i decembru 2013. godine.
  • posle završenog treninga, najbolje razređeni i najrealističniji projekti dobiće finansijsku podršku za sprovođenje, u iznosu do 15.000 dolara.

 

Poziv za prijavljivanje sa detaljnim objašnjenjem programa i kriterijuma kao i Formular za nacrt projekta, koji popunjen treba poslati na adresu zajednice@tragfondacija.org, možete naći na sajtu Trag fondacije – www.tragfondacija.org.

Rok za podnošenje prijava je 09. septembar 2013. godine.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti kancelariji Trag fondacije, putem telefona na broj: 011 32 88 723.

izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002