Javni poziv za izbor izlagača iz AP Vojvodine za zajednički nastup na Međunarodnoj turističkoj berzi ITB Berlin i Međunarodnom sajmu turizma MITT u Moskvi

konkurs-opstina-lat

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, upućuje Javni poziv  za izbor izlagača iz AP Vojvodine za zajednički nastup na Međunarodnoj turističkoj berzi ITB Berlin i Međunarodnom sajmu turizma MITT u Moskvi.

  1. Međunarodna turistička berza „ITB BERLIN 2014“ održava se u Berlinu, od 05.-09.03.2014. godine;
  2. Međunarodni sajam turizma MITT koji se održava u Moskvi od 19.-22.03.2014. u organizaciji Turističke organizacije Srbije

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova u окviru Programa zajedničkog nastupa, u organizaciji Turističke organizacije Srbije, će predstaviti izlagače na pomenutim manifestacijama koji imaju formiran turistički proizvod.

            Pravo nastupa na objedinjenom štandu sekretarijata imaju:

  • Banje – specijalne bolnice iz AP Vojvodine,
  • Hoteli visoke kategorije (5*) iz AP Vojvodine,
  • Turističke agencije, privredni subjekti i turistički klasteri koji imaju formiran turistički proizvod sa cenom

Izlagačima će na štandu biti obezbeđen-zajednički izložbeni prostor sa pultom i vitrinom, registracija učešća, prevodilačke usluge tokom trajanja izložbe, pomoć u organizovanom transportu, medijska promocija zajedničkog učešća na izložbi.

            Pokrajinski sekretarijat ne snosi troškove puta, smeštaja, ulaznica i promotivnog materijala, izlagača koji budu učestvovali na štandu Pokrajinskog sekretarijata.

            Popunjene i pečatom overene Upitnike dostaviti na e-mail adresu miroslav.nikic@vojvodina.gov.rs ili putem telefona na broj: 021/557 084.

            Javni poziv je otvoren do 29. januara 2014. godine.

izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002