Konkurs za izdavanje garancija za obezbeđenje dugoročnih kredita za montažne silose - GARANTNI POTENCIJAL DO 200.000.000,00 DINARA -

konkurs-opstina-lat

Garancijski fond AP Vojvodine raspisuje Konkurs za izdavanje garancija za obezbeđenje dugoročnih kredita za montažne silose.

 Osnovni cilj izdavanja garancija Garancijskog fonda AP Vojvodine je stvaranje preduslova za lakši pristup kreditnim linijama banaka, u cilju povećanja skladišnih kapaciteta, stvaranja uslova za povećanje obima i kvaliteta poljoprivredne proizvodnje, stepena konkurentnosti i povećanja izvoza.

Po ovom konkursu garantovaće se za kredite odobrene za izgradnju, rekonstrukciju, dogradnju i adaptaciju silosa, kao i nabavku prateće opreme za silose.
Predmet garantovanja po ovom Konkursu neće biti finansiranje troškova izrade projektne dokumentacije, troškova pribavljanja dozvola, građevinski radovi, uređivanje zemljišta, ograđivanje zemljišta, kao i izgradnja prilaznih puteva i sl.

Pravo učešća na Konkursu imaju:
- Fizička lica – nosioci registrovanih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava,
- Zemljoradničke zadruge u privatnom vlasništvu i
- Mikro i mala privredna društva i preduzetnici registrovani za obavljanje primarne poljoprivredne proizvodnje i prerade poljoprivrednih proizvoda.

Biće podržani samo projekti koji će biti realizovati na teritoriji AP Vojvodine.

Prioritet u izdavanju garancija imaće poljoprivredne zadruge, podnosioci zahteva čiji će projekti biti realizovani u nerazvijenim opštinama, kao nosioci registrovanih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava, preduzetnici, privredna društva čiji su osnivači ili većinski vlasnici žene, te navedeni subjekti koji realizuju zajedničku investiciju.

Konkurs ostaje otvoren do iskorišćenja garantnog potencijala.

Sve informacije u vezi ovog Konkursa možete dobiti u kancelarji Fonda u Novom Sadu, Hajduk Veljkova br. 11, 6. Sprat (Master centar Novosadskog sajma), radnim danom od 9 do 15 časova, putem telefona na broj: 021 489 3 700 ili preuzeti sa sajta www.garfondapv.org.rs

Informacije možete dobiti i u svim filijalama – ekspoziturama sledećih banaka kreditora:

·         Credit Agricole Srbija ad Novi Sad

·         Banca Intesa ad Beograd

·         Komercijalna banka ad Beograd

·         AIK banka ad Niš

izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002