Konkurs - Bespovratna sredstva za sufinansiranje izrade urbanističkih planova

konkurs-opstina-lat

Ministarstvo građevinarstva i urbanizma raspisue Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje izrade urbanističkih planova i to:

 1. plana generalne regulacije za sedište jedinice lokalne samouprave, i
2. plana generalne regulacije za druga naseljena mesta na teritoriji opštine, odnosno grada, odnosno grada Beograda, čija je izrada predviđena prostornim planom jedinice lokalne samouprave.

U cilju stvaranja planskog osnova, podsticanja planskog uređenja prostora i definisanja pravila uređenja, pravila građenja i korišćenja prostora na principima održivog razvoja, radi razvoja naseljenih mesta, i stvaranja kvalitetnog preduslova za realizaciju investicija u oblasti građevinarstva, infrastrukture, industrije i drugih privrednih grana jedinica lokalne samouprave na teritoriji Republike Srbije.

Pravo učešća na konkursu imaju (pravni status): jedinica lokalne samouprave sa teritorije RS koja je u budžetu za 2014. godinu obezbedila deo sopstvenih sredstava za izradu urbanističkog plana za koji konkuriše i koja je opravdala ranije dodeljena sredstva za izradu urbanističkih planova.
Jedinice lokalne samouprave koje su u 2014. godini po bilo kom osnovu iz budžeta RS već dobile sredstava za izradu urbanističkog plana koji je predmet ovog konkursa, nemaju pravo učešća.

Maksimalni iznos po učesniku: 2.000.000,00 din.

Rok za podnošenje prijava: 25.02.2014.

Broj telefona za dodatne informacije: 011 3614652

izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002