Konkurs za regresiranje prevoza studenata u AP Vojvodini za 2014. godini

konkurs-opstina-lat

Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj raspisuje Konkurs za regresiranje prevoza studenata u AP Vojvodini za 2014. godini.

 Sekretarijat će, u skladu sa Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budžetu AP Vojvodine za 2014. godinu i Odluke o regresiranju prevoza studenata u AP Vojvodini, finansirati ili sufinansirati prevoz studenata u iznosu od 40.000.000,00 dinara. Realizacija finansijskih obaveza biće vršena u skladu sa likvidnim mogućnostima budžeta AP Vojvodine za 2014. godinu. Pravo učešća na Konkursu imaju opštine i gradovi na teritoriji AP Vojvodine.

Kriterijumi raspodele sredstava:

  1. Broj studenata u školskoj 2013/2014. godini sa područja opštine ili grada koji kumulativno ispunjavaju sledeće uslove: imaju prebivalište na području opštine ili grada; svakodnevno putuju na međugradskoj, odnosno međumesnoj relaciji do ustanove visokog obrazovanja (nisu korisnici usluge smeštaja u studentskim centrima); školuju se na teret budžeta, prvi put upisuju godinu studija, nisu korisnici studentskih stipendija i kredita od strane nadležnih ministarstava, Vlade Republike Srbije, nadležnih pokrajinskih organa uprave, Vlade AP Vojvodine, lokalnih samouprava, Republičkog fonda za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka, Fonda za stipendiranje darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu i drugih fondova i fondacija;
  2. Mesečna kalkulacija troškova prevoza studenata koji ispunjavaju navedene uslove iz prethodne alineje;
  3. Pod međugradskim, odnosno međumesnim prevozom studenata, podrazumeva se prevoz studenata između naseljenih mesta dve opštine, opštine i grada ili dva grada.

Prijavu za dodelu finansijskih sredstava može preuzti na zvaničnoj web prezentaciji Pokrajinskog sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj.

Rok za podnošenje prijava je 10. april 2014. godine.

 Kontakt osoba za dodatne informacije: Marina Ristić, telefon 021 487 4 519, e-mail: Marina.Ristic@vojvodina.gov.rs

izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002