Javni konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije

konkurs-opstina-lat

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisuje Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije.

 Predmet i cilj javnog konkursa

Sufinansiranje izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini i odvođenje otpadnih – fekalnih voda na teritoriji AP Vojvodine. Minimalan iznos učešća sopstvenim sredstvima podnosioca zahteva je 15% od vrednosti projekta bez PDV-a.

Radovi, u smislu ovog konkursa, se odnose na izgradnju ili rekonstrukciju objekata vodosnabdevanja, kao što je bušenje i opremanje bunara, objekata i opreme za poboljšanje kvaliteta vode-fabrika vode, crpnih stanica, elektromašinske opreme, rezervoara, glavnih magistralnih dovodnika vode do naselja ili industrije, odnosno za odvođenje otpadnih – fekalnih voda: kolektorskih vodova (bez kućnih priključaka), crpnih stanica, nabavku elektromašinske opreme i uređaja za prečišćavanje otpadnih – fekalnih voda.

Ukupan iznos sredstava koji se dodeljuje je do 282.909.682,03 dinara, i to:

  • Za vodne objekta do 200.000.000,00 dinara
  • Za objekte fekalne kanalizacije do 82.909.682,03 dinara

Pravo učešča na konkursu imaju gradovi i opštine sa teritorije AP Vojvodine, a za potrebe svojih mesnih zajednica, javnih preduzeća, javnih komunalnih preduzeća i privrednih društava koja vrše poverene poslove iz oblasti komunalne – vodoprivredne delatnosti, a čiji su osnivači gradovi i opštine. Maksimalan broj prijava koji može biti podnet po ovom konkursu od strane gradova je 5 (pet), dok je za opštine 3 (tri).

Uslov za učešće na konkursu:

 Izmirena obaveza za vodnu naknadu za korišćenje vodnog dobra i naknada za ispuštenu vodu od strane krajnjih korisnika sredstava, a zaključno sa 31.03.2014. godine, ili reprogram duga. Ukoliko krajnji korisnik sredstava nije obveznik naknade, dostaviti overenu izjavu da nije zadužen po tom osnovu. Izjavu možete preuzeti sa veb stranice: www.psp.vojvodina.gov.rs i prilagoditi nazivu krajnjeg korisnika sredstava.

Potrebna dokumentacija

  1. Popunjen obrazac prijave u kojoj će jasno biti naznačen naziv objekta za koji je potrebno učešće Sekretarijata u sufinansiranju, potpsan od strane gradonačelnika ili predsednika opštine;
  2. Izjava Opštinskog/Gradskog veća o izgradnji objekata u kojoj je opredeljen iznos sopstvenog učešća. Izvod iz opštinskog/gradskog budžeta kojim se potvrđuje iznos sopstvenog učešća. Formu odluke možete preuzeti sa veb stranice: www.psp.vojvodina.gov.rs
  3. Lokacijska dozvola ili građevinska dozvola (važeća ili uz potvrdu o aktivaciji)
  4. Izvod iz glavog projekta izrađenog u skladu sa važećim Zakonom o planiranju i izgradnji (projekat mora da sadrži sve elemente propisane Zakonom – da bude uvezan, pečatom overen, da sadrži potvrdu o registraciji projektantske kuće, licence odgovornih projektanata);
  5. Izveštaj organizacije koja je izvršila tehničku kontrolu projekta;
  6. Fotokopija potvrde o poreskom identifikacionom broju;
  7. Predmer i predračun troškova za izvođenje radova i/ili nabavku i ugradnju opreme.

U slučaju potrebe, Sekretarijat zadržava pravo da od podnosioca prijave zatraži dodatnu dokumentaciju.

Rok za podnošenje prijava je do 30.05.2014. godine

Prijave na konkurs sa ostalom potrebnom dokumentacijom slati putem pošte na adresu: Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina broj 16 ili lično putem pisarnice pokrajinskih organa uprave u zgradi Vlade AP Vojvodine. Pisarnica priam podneske radnim danom do 14 časova.

Informacije u vezi sa konkursom možete dobiti u Sekretarijatu putem telefona na broj: 021 4881 646.

Prijave na konkurs i Izjave možete preuzeti sa veb stranice: www.psp.vojvodina.gov.rs

izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002