Obaveštenje o donošenju rešenja o davanju saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu

obavestenje-opstina-lat

Na osnovu člana 25. i 29. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu ("Sl.glasnik RS", br. 135/2004 i 36/09), Opštinska uprava opštine Odžaci, Odeljenje za urbanizam, stambeno – komunalne, imovinsko – pravne poslove i zaštitu životne sredine, objavljuje:

OBAVEŠTENJE
o donošenju rešenja o davanju saglasnosti na Studiju o proceni uticaja  na životnu sredinu

Obaveštava se zainteresovana javnost da je Odeljenje za urbanizam, stambeno – komunalne, imovinsko – pravne poslove i zaštitu životne sredine donelo Rešenje o davanju saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu za Projekat – Silos za žitarice, na kat. parc. br. 6033/5, K.O. Odžaci, na zahtev nosioca projekta „Grain international'' doo Beograd.

Rešenje o davanju saglasnosti doneto je na osnovu Izveštaja Tehničke komisije, kao i na osnovu uvida u dostavljenu dokumentaciju, kojom je konstatovano da projekat neće imati negativnih posledica na životnu sredinu, ukoliko se ispoštuju propisane mere predviđene u cilju sprečavanja, smanjenja i otklanjanja svakog značajnijeg štetnog uticaja na životnu sredinu, navedene u poglavlju 8. Studije o proceni uticaja na životnu sredinu i ukoliko se obezbedi izvršavanje Programa praćenja uticaja na životnu sredinu koji je sastavni deo Studije o proceni uticaja na životnu sredinu.

Rešenje o davanju saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu je konačno u upravnom postupku. Protiv ovog rešenja zainteresovana javnost može pokrenuti upravni spor pred nadležnim sudom.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002