Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja projekta na životnu sredinu

obavestenje-opstina-latOpštinska uprava opštine Odžaci, Odeljenje za urbanizam, sttambeno-komunalne, imovinsko-pravne poslove i zaštitu životne sredine, obaveštava javnost da je nosilac projekta "Agrooffice"doo Bački Brestovac, podneo zahtev za odlučivanje o potrebi izrade Studije o proceni uticaja na životnu sredinu projekta: "Hadnjača za povrće", čija je realizacija planirana na katastarskoj parceli broj 3519 K.O. Bački Brestovac, na teritoriji opštine Odžaci.

Uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva nosioca projekta, može se izvršiti u trajanju od deset dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja, u vremenu od 07,00 do 15,00 časova u prostorijama Odeljenja za urbanizam, stambeno - komunalne, imovinsko - pravne poslove i zaštitu životne sredine u Odžacima, ul. Knez Mihajlova br. 24.

            U roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja, zainteresovana javnost može ovom organu, dostaviti mišljenja o zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja predmetnog projekta na životnu sredinu.

            Ovaj organ će u roku od 10 dana od dana isteka roka iz stava 3. ovog obaveštenja doneti odluku o tome da li je za predloženi projekat potrebna procena uticaja na životnu sredinu, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002