AKTIVNOSTI U OKVIRU PROJEKTA PREKOGRANIČNE SARADNJE ZA PROMOCIJU INVESTICIJA EU CBC IP

selenca 2

U narednom periodu u opštinama Kula i Odžaci biće organizovan poslednji,  od ukupno pet setova radionica, na temu promocije i upravljanja investicijama. Radionice će biti organizovane u periodu od 28. do 30. maja i od 4. do 6. juna. Tokom radionica će se razgovarati o aktivnoj ulozi lokalnih vlasti u pronalaženju potencijalnih investitora i marketing proizvoda. Prošle nedelje u opštini Odžaci održana je trodnevna radionica na temu upravljačkih veština sa ciljem jačanja lokalnih kapaciteta opština za svakodnevnu poslovnu saradnju i pregovore sa postojećim i potencijalnim investitorima.

 

selenca 1

Radionici su pored predstavnika NALED-a prisustvovali zaposleni u kancelarijama za lokalni ekonomski razvoj, odeljenjima za urbanizam i lokalnu poresku administraciju i drugim sektorima opštinskih uprava iz Kule i Odžaka.

selenca 3

Tokom trodnevne radionice, učesnici su imali priliku da steknu nova znanja kada su u pitanju komunikacija i pregovori sa investitorima, kao i da saznaju šta je to „krizni menadžemt“ i koji su njegovi modeli, ali i kako da upravljaju ljudskim resursima i rizicima u procesu privlačenja investicija.

Projekat prekogranične saradnje za promociju investicija finansiran je od strane EU, traje dve godine i pruža lokalnim samoupravama mogućnost da razviju investicione potencijale, kao i da povećaju kapacitete za privlačenje ulaganja.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002