SVEČANO OTVORENA 8. MEĐUNARODNA IZLOŽBA DEČJIH LIKOVNIH RADOVA

PU 1

U nedelju, 09. juna, je svečano otvorena 8. Međunarodna izložba dečjih likovnih radova na temu Bilo jednom jedno drvo koje je organizovala PU Poletarac iz Odžaka. Tom prilikom dodeljene su ravnopravne nagrade za najuspešnija likovna ostvarenja autorima, vaspitačima i predškolskim ustanovama.

   PU 2    PU 3

 

Na ovogodišnji Likovni konkurs predškolske dece – Proleće 2013, koji već osmu godinu veoma uspešno organizuje PU Poletarac, stiglo je 5.640 likovnih radova iz 92 predškolske ustanove iz Srbije i bivših jugoslovenskih republika, a stručni žiri je za izlaganje odabrao 630 crteža.

Dvanaest vaspitača je dobilo nagradu za kolekciju radova – deset iz Srbije, među kojima je i Nela Dujić iz Odžaka, i po jedan iz Slovenije i Crne Gore.

    PU 4    PU 5

Za pojedinačna likovna ostvarenja nagrađeno je 25 poletaraca uzrasta od 3 do 7 godina i to 20 autora iz Srbije, tri iz Crne Gore i po jedan iz Hrvatske i Republike Srpske. Iz PU Poletarac ove godine najuspešnije su bile Eleonora Mančić, iz grupe vaspitačice Biljane Stanković i Zoja Karanović, vaspitačice Stojanke Popov.  

Pre svečane dodele nagrada mališani iz srednjih vaspitnih grupa Mede i Leptirići izveli su dečji ples uz kinesku nacionalnu muziku.

    pu 6     pu 7

8. Međunarodna izložba likovnih radova predškolske dece za posetioce je otvorena u holu OŠ Branko Radičević u Odžacima narednih sedam dana.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002