NEMA OPASNOSTI OD IZLIVANJA DUNAVA NA TERITORIJI OPŠTINE ODŽACI

zgrada opstine 1

Danas, 13. juna 2013. godine, održana je sednica Štaba za vanredne situacije opštine Odžaci.

Sednici je, pored članova Štaba, prisustvovao i Ivan Jatić, sektorski rukovodilac VD „Dunav“AD Bačka Palanka kao i članovi stručno – operativnog tima za odbranu od poplava.

U cilju pravovremenog informisanja građana, kao i radi sprečavanja širenja dezinformacija,  Štab za vanredne situacije opštine Odžaci izdaje sledeće Saopštenje:

 

  1. Štab iz sata u sat prati sprovođenje mera i aktivnosti svih učesnika u odbrani od poplava i blagovremeno nalaže njihovo sprovođenje,
  2. Sve raspoložive mobilne ekipe VD „Dunav“AD Bačka Palanka, u sklopu sprovođenja naređenih mera vanredne odbrane od poplava, neprekidno su na terenu i preduzimaju sve neophodne radove, iz njihove nadležnosti, na  deonicama reke Dunav. Za sada nema kritičnih deonica na kojima bi moglo doći do izlivanja reke Dunav, na području opštine Odžaci.
  3. Radi što efikasnijeg sprovođenja naređene mere zabrane kretanja svih vozila celom dužinom odbrambenog nasipa reke Dunav na deonici D.11. 3 Štab za vanredne situacije opštine Odžaci nalaže PS Odžaci da sprovodi celodnevnu kontrolu naređenih mera.
  4. Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Centru za obaveštavanje opštine Odžaci na telefone 1985 ili 5743-169.
......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002