OPŠTINA NAGRADILA NAJBOLJE UČENIKE

Vest preuzeta sa Informativnog centra Odžaci

učenici generacije 2013 - 1

Tradicija nagrađivanja najboljih učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola odžačke opštine nastavljena je i ove godine. Danas je u sali Opštinskog veća održan svečani prijem na kome je predsednica opštine Izabela Šerić učenicima generacije uručila novčane nagrade, za školsku 2012/2013. godinu.

Lokalna samouprava je 13 učenika iz svih 12 osnovnih i srednjih škola nagradila sa po 20.000 dinara. U osnovnoj školi u Bačkom Gračacu su ovim iznosom nagrađene dve učenice koje su ravnopravno dobile priznanje za učenika generacije.

 

    učenici generacije 2013 - 2     učenici generacije 2013 - 3

- Želim da vas pohvalim za sve ono što ste uradili za sebe, a zatim i za sve ono što radite samim tim za naše društvo. Ovo skromno priznanje je mala nagrada za rezultate koje postižete. Želim vam da nastavite da se borite, da nastavite da radite na sebi, želim da znate da verujemo u vas i još jednom vam najiskrenije čestitam na svemu što ste postigli. Želim i da vam poručim da nikada ne odustajete – rekla je predsednica opštine obraćajući se nagrađenim učenicima na svečanosti kojoj su prisustvovali i roditelji najboljih đaka odžačke opštine.

Titulu “đak generacije” u Gimnaziji i ekonomskoj školi “Jovan Jovanović Zmaj” ove godine je poneo gimnazijalac Ilija Bobinac, a u Tehničkoj školi Odžaci Novica Milošević, smer mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje.

   učenici generacije 2013 - 4      učenici generacije 2013 - 5

Za učenika generacije u OŠ “Branko Radičević” u Odžacima proglašen je Nebojša Stanković, a u OŠ “Miroslav Antić” u Odžacima Aleksa Bajčetić.

U osnovnoj školi u Karavukovu najbolji učenik je Lazar Ilić, u Bačkom Brestovcu Katarina Nenadić, Bogojevu Akoš Hajdu, Deronjama Luka Stojisavljević, Laliću Ivana Živanov, Ratkovu Ljubica Gugleta i Srpskom Miletiću Ivana Dujković.

 učenici generacije 2013 - 6      učenici generacije 2013 - 7

Nastavničko veće OŠ “Marko Orešković” u Bačkom Gračacu je donelo odluku da priznanje za učenika generacije ravnopravno bude dodeljeno Dragani Dragišić i Sanji Tojagić.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002