„VODOZAHVAT“ KARAVUKOVO

 

Posle 10 godina sumnji, brojnih nagađanja i spekulacija u vezi sa izgradnjom Postrojenja za prečišćavanje pitke vode u Karavukovu danas je medijima predočena sva prikupljena dokumentacija koja će biti prosleđena i Savetu za borbu protiv korupcije.

Nakon što je dokumentacija preuzeta iz Mesne zajednice Karavukovo i posle angažovanja budžetske inspekcije, predsednica Opštine Izabela Šerić očekuje da će se utvrditi sve nepravilnosti u radu, a prevashodno kako su se kretale finansijske transakcije.

karavukovo1

Inače, za projekat izgradnje prečistača u Karavukovu potrošeno je 50 miliona dinara, od čega je Opština Odžaci dala blizu 22 miliona dinara.

- Analize pokazuju kontinuitet želje da se problem reši, ali su lični interesi pojedinaca, namerno i planirano izigravanje zakona, kao i nenamensko trošenje novca karakteristike koje privlače pažnju, rekao je pomoćnik predsednice Opštine Goran Stamenković i dodao da su se iskrene namere za rešavanje problema izgubile pod naletom korupcije.

karavukovo2

karavukovo3

 

Uskoro će početi nova analiza samog prečistača na osnovu koje će biti poznato ima li smisla uopšte više ulagati sredstva u fabriku vode, rečeno je na konferenciji za novinare.

 



......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002