Aleksandar Šapić otvorio vaterpolo turnir u Odžacima

{jathumbnail off}

U lepom ambijentu i uz prisustvo većeg broja gledalaca i gostiju iz svih sfera društvenog života, na bazenu “Šumice” u Odžacima počeo je vaterpolo turnir na kojem učestvuje osam ekipa. Bila je to noć koja će se pamtiti, jer je učesnik ovog atraktivnog sportskog događaja i specijalni gost na otvaranju turnira bio Aleksandar Šapić.

vaterpolo

Proslavljeni vaterpolista i bivši reprezentativac je prisustvovao otvaranju turnira zajedno sa predsednicom opštine Odžaci Izabelom Šerić, pomoćnikom predsednice opštine Vasilom Nastoskim, članovima Opštinskog veća Veroljubom Markovićem i Zvezdanom Đuričićem, kao i neposrednim organizatorima ovog događaja. Pre nego što je turnir počeo, Šapić se nakratko obratio učesnicima svečanog otvaranja.

 - Moram da priznam da sam iznenađen koliko na ovom događaju ima posetilaca. Ovde su moji vaterpolisti, ali ima i dosta ljudi koji su došli da isprate utakmice. Ja ću se potruditi da u sledećem periodu, što preko Vaterpolo saveza što kroz neki drugi način, zajednički stvorimo bolje uslove za odigravanje vaterpolo utakmica u Odžacima. Ja sam neko ko je ceo život proveo u ovom sportu i zbog toga mi je  izuzetno zadovoljstvo kada vidim kako mladi vaterpolisti otvaraju novi klub. U svakom slučaju, želim vam puno sreće u budućem radu, a to isto želim i vašoj lokalnoj samoupravi od koje očekujem da vam i ubuduće pomaže, bez obzira da li je u pitanju vaterpolo ili neki drugi sport. Kad god imam priliku, ja se družim sa mladim ljudima koji svoje slobodno vreme koriste da vežbaju telo i glavu, a ne besciljno na ulici. Zbog toga mi je izuzetno zadovoljstvo i nije mi teško da dođem i podržim bilo koju vrstu ovakvih manifestacija. Još jednom vam želim puno sreće u sportu kojim ćete se baviti. Svim mladim ljudima, kad imaju slobodnog vremena, toplo preporučujem bavljenje sportom – rekao je Šapić, koji je pozdravljen gromkim aplauzom, kako učesnika turnira tako i publike.

Usledilo je potom neizbežno slikanje Aleksandra Šapića sa svim akterima turnira i publikom koja je želela da fotografijom sačuva uspomenu na boravak poznatog asa u Odžacima.

turnir-u-vaterpolu-2turnir-u-vaterpolu-3

Svojevremeno jedan od najboljih svetskih vaterpolista svečano je i otvorio turnir u Odžacima, simboličnim ubacivanjem lopte u bazen pre početka prve utakmice.

Publika je bila prijatno iznenađena nivoom kvaliteta učesnika turnira. Prvi su se u bazenu našle ekipe “Polet” iz Sombora i “Zajednica 1″ iz Odžaka, koja je završena pobedom Somboraca od 7:1. Potom su usledili susreti: “Cunami” Odžaci – “Bandari” Ruski Krstur 11:1, “Zajednica 2″ – “Jezero Provala” Vajska 9:3 i “Tim” Odžaci – “Ratkovo” 7:1.

turnir-u-vaterpolu-4turnir-u-vaterpolu-5

Vest preuzeta sa sajta Informativnog centra Odžaci




......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002