Besplatne mesečne karte i vikend đačke karte za srednjoškolce iz odžačke opštine

{jathumbnail off}

Odeljenje za društvene delatnosti Opštinske uprave opštine Odžaci raspisalo je oglas za dodelu povlastica na mesečne karte redovnih učenika srednjih škola za školsku 2013/3014. godinu, kao i Oglas za ostvarivanje prava na regresiranje troškova prevoza redovnih učenika srednjih škola, koji stanuju u mestu gde se nalazi škola i putuju vikendom, a imaju prebivalište na teritoriji opštine Odžaci za školsku 2013/2014. godinu. Oba oglasa će trajati od 29. avgusta do 6. septembra.

opstina-zgrada

Pravo učešća na ovim oglasima imaju redovni učenici srednjih škola, sa prebivalištem na teritoriji opštine Odžaci. Za dodelu povlastica na mesečne karte mogu konkurisati učenici koji svakodnevno putuju do škole, dok se za dodelu povlastica na vikend đačke karte mogu prijaviti srednjoškolci koji koriste smeštaj u učeničkom domu ili privatnom smeštaju i koriste prevoz vikendom za odlazak kući i povratak u školu.

Uz zahtev za ostvarivanje prava na dodelu povlastica na mesečne karte potrebno je priložiti: prijavu prebivališta (izdaje se u OUP Odžaci) ili fotokopiju lične karte, za učenika koji putuje, potvrdu o redovnom upisu učenika, a za učenike koji putuju van području opštine Odžaci potrebno je priložiti i potvrdu iz učeničkog doma da učenik ne koristi usluge smeštaja ili izjavu roditelja da dete svakodnevno putuje (ne stanuje u učeničkom domu).

Za ostvarivanje prava na vikend đačku kartu potrebno je priložiti sledeću dokumentaciju: prijava prebivališta (izdaje se u OUP Odžaci), ili fotokopija lične karte ili izjava o zajedničkom domaćinstvu, za učenika koji putuje, potvrda o redovnom upisu učenika i potvrda iz učeničkog doma da učenik koristi usluge smeštaja ili overena izjava da učenik stanuje van mesta prebivališta (u privatnom smeštaju) i putuje vikendom kući – izjavu daje roditelj i ona se overava na pisarnici opštine ili u Mesnoj kancelariji.

Zahtevi za ostvarivanje prava po ovim oglasima mogu se uzeti na šalteru broj 6 Uslužnog centra Opštinske uprave Odžaci i u mesnim kancelarijama, kao i na šalteru Autobuske stanice Odžaci. Zahtevi sa potpunom dokumentacijom predaju se na šalteru Autobuske stanice.

Učenici koji ostvare pravo po ovim oglasima imaće besplatnu đačku mesečnu kartu, odnosno đačku vikend kartu počev od 1. septembra 2013. godine.

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002