Za deronjsku tamburicu sve spremno

{jathumbnail off}

Predsednica opštine Odžaci Izabela Šerić sa svojim saradnicima, zamenikom Nikolom Krivokućom i predstavnicima Mesne zajednice Deronje, Jasminom Gojić i Todorom Savićem,  kao i Senom Vojvodić, direktoricom TOO Odžaci, obišla je selo  i nekoliko značajnijih destinacija u turističkoj ponudi.

tamburica pripreme

Poseta je započeta obilaskom galerije „Rafailo Momčilović“ u kojoj je obišla izložbu slika i razgovarala sa slikarima kao i selektorom likovne kolonije, Uglješom Rajčevićem.

 docek ispred etno kuce 2      u etno kuci 3

Domaćinstvo Petra i Milije Anojčić, bilo je domaćin posete predsednice Šerić, koja se uverila u kvalitet smeštaja i ponude u svrhu turizma, ovog uzornog  domaćinstva. Članice uduženja žena „Zlatne niti“  u svojim prostorijama pod krovom Etno kuće i ovaj put su uverili predsednicu u svoje sposobnosti, ali  i sve prisutne da su spremne za ovako veliku manifestaciju kao što je Tamburaški sabor. Mali Danilo Jovanović i članovi KUD „Segerin“ su se potrudili da i ovaj susret bude  ispunjen domaćinskom atmosferom. Poseta je nastavljena razgovorom sa privrednicima u STR „MB Bobe“ gde su domaćini izneli svoja iskustva u poslovanju prilikom dosadašnjih održavanja festivala tambure, a domaćinstvo Branislava Savića je takođe ugostilo opštinsku delegaciju i uverilo je da će za vreme održavanja Tamburaškog Sabora i prateće manifestacije biti kvalitetne i vredne.

detalj iz etno kuce 4       domacinstvo petra anojcica 5

Na kraju posete predsednica Šerić sa saradnicima je obišla radove na pripremama  Tamburaškog sela za predstojeću manifestaciju i uverila se da svi radovi teku u najboljem redu, a i da će bezbednost biti na visokom nivou, uverila je delegacija policijske stanice Odžaci na čelu sa načelnikom Milanom Zecom, koji nam je rekao da ne žele ništa da prepuste slučaju prilikom ove velike manifestacije i ogromne posete koja se očekuje.

u domacinstvu Braneta Savica 6       deronje 7

„Uverila sam se da pripreme za Tamburaški Sabor teku bez problema. Deronje kao sredina poseduje velike kapacitete u smislu razvoja turizma i svih pratećih aktivnosti koje su neophodne da popune ponudu. Videli smo spremnost ovih ljudi da se pokažu u pravom svetlu, što znači da će sigurno na najbolji način reprezentovati odžačku opštinu“.- rekla je Izabela Šerić, predsednica opštine Odžaci.

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002