Kome smeta Deronjska tamburica?

{jathumbnail off images="images/vesti/2013-08/plakat.jpg"}

Povodom lepljenja plakata političkih partija u Deronjama, noć pred početak Tamburaškog sabora, ali i pretnji članicama MZ Deronje koje su želele da ih uklone, opština Odžaci poručuje javnosti da se radi o smišljenoj provokaciji onih koji već danima pokušavaju da diskredituju organizatore i spreče održavanje Festivala.

plakat

Naseljeno mesto Deronje, u poslednjih mesec dana, brojnim akcijama Opštine, Mesne zajednice, pojedinaca i različitih udruženja, očišćeno je, okrečeno i uređeno kako bi selo bilo spremno za goste.

 

Deronje su, međutim,  jutros osvanule sa plakatima Srpske napredne stranke na banderama, saobraćajnim znacima, kapijama, stajalištima i drugim mestima koje ruže selo, o čemu svedoče i stanovnici Deronja ali i fotografije. 

Videvši to, članice MZ Deronje Jasmina Gojić, inače odbornica Demokratske stranke u Skupštini opštine i Biljana Kompalić, baš zato što su prethodnih dana učestvovale u uređenju sela, krenule su da skidaju plakate. U tom trenutku verbalno ih je napao meštanin Slobodan Ćorković, zvani Banijaš, inače odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini Opštine, koji je noćas lepio plakate po celom selu.

Kome smeta Deronjska tamburica?

Posle maksimalnog angažovanja na uređenju i ulepšavanju sela, Jasmina Gojić i Biljana Kompalić nisu zaslužile da ih osoba, koja po godinama može da im bude otac, vređa, naziva pogrdnim imenima i to rečnikom ispod svakog nivoa, preti im i govori kako on može da lepi plakate gde hoće.

Opština podseća političke partije da svako ima pravo da postavlja propagndni materijal, ali ne na mestima koja nisu za to predviđena. Ovo shvatamo samo kao nastavak anti kampanje protiv Tamburaškog sabora i aktivnosti opštine i to u cilju, očigledno, već zahuktalih predizbornih aktivnosti.

 

Izabela Šerić

predsednica opštine Odžaci

 

Kome smeta Deronjska tamburica?Kome smeta Deronjska tamburica?Kome smeta Deronjska tamburica?

Kome smeta Deronjska tamburica?......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002