Britanski investitori zainteresovani za nove investicije u opštini Odžaci

{jathumbnail off}

U četvrtak, 6. septembra 2013. godine, u prostorijama NALED-a u Beogradu održan je sastanak na kome je opština Odžaci predstavila svoje investicione potencijale predsedniku Britansko – srpske privredne komore Polu Džadžu i njegovim saradnicima.

britanci

Britanskim privrednicima predstavljene su brojne mogućnosti i prednosti za realizaciju investicionih projekata u opštini Odžaci od projekata Javno-privatnog parnerstva i slobodnih Brownfield lokacija do slobodnih lokacija za Greenfield ulaganja u Radnoj zoni" Blok 46" u Odžacima u kojoj je realizovana prva strana direktna investicija Kanadske kompanije Magna Seating sa 450 zaposlenih.

Sastanku su osim predstavnika Britansko-srpske privredne komore prisustvovali i predstavnici NALED-a ,izvršna direktorica Violeta Jovanović, Aleksandar Nikolić i Marko Marić kao i predstavnici opštine Kula Milić Vulović i Mile Tadić. Ispred opštine Odžaci sastanku je prisustvovao tim za promociju investicija koji čine: Predsednik Skupštine opštine Odžaci Miloš Pejčić,Pokrajinski poslanik Predrag Cvetanović i Marko Perišić Jasna Brkljač i Đorđe Stojković iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.

Britanski investitori zainteresovani za nove investicije u opštini OdžaciBritanski investitori zainteresovani za nove investicije u opštini OdžaciBritanski investitori zainteresovani za nove investicije u opštini Odžaci

Prezentacija investicionih potencijala opštine Odžaci zainteresovanim Britanskim privrednicima organizovana je u okviru projekta "Prekogranična saradnja za promociju investicija". U narednom periodu opštinu Odžaci očekuje nastavak aktivnosti na sprovođenju projekta i predstavljanje privrednicima u Beču,Milanu i Štutgartu kao i promocija na najvećem sajmu industrije u Evropi koji se održava u Hanoveru.Projekat je u potpunosti finansiran od strane Evropske unije u okviru IPA programa Hrvatska- Srbija u kojem je opština Odžaci jedan od parnera i krajnjih korisnika projekta zajedno sa opštinama Kula Lovas,Gradište i gradom Ilokom dok su nosioci projekta NALED i TINTL.

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002