Lalić kao sa razglednice

Rukovodioci opštine Odžaci iz reda Demokratske strane danas su u Laliću organizovali radnu akciju sa ciljem uređenja naseljenog mesta. Posle Deronja, Srpskog Miletića na red je došao i Lalić.

lalic 1Radnu akciju su predvodili Miloš Pejčić, predsednik Skupštine, Vasil Nastoski, pomoćnik predsednice, Nikola Krivokuća, zamenik predsednice, Predrag Cvetanović, poslanik u Skupštini AP Vojvodine, kao i aktivisti Demokratske stranke.

Radnoj akciji su se priključili i stanovnici MZ Lalić, tako da je na uređenju travnjaka, farbanju ograda, autobuskih stajališta, uklanjanju smeća učestvovalo preko 30 građana.

Radna akcija se održava na inicijativu rukovodioca opštine Odžaci iz Demokratske stranke, a sa ciljem nastavka projekta "Naša sela kao sa razglednice" koji je pokrenut u MZ Deronje uz podršku Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine i pokrajinskog sekretara, Miroslava Vasina.

Usled nedostatka sredstava za redovno održavanje komunalne infrastrukture u budžetu opštine, zbog odluka Vlade Republike Srbije da se umanje transferi lokalnoj samoupravi, rukovodioci opštine su odlučili da svojim volonterskim radom i novčanim prilozima pomognu održavanje radnih akcija u svim mesnim zajednicama naše opštine kako bi sela naše opštine ostala čista i uredna.

Radne akcije će se nastaviti i sledeće nedelje te se pozivaju svi zainteresovani građani da se pridruže u akcijama na uređenju sela.

subota lalic 1subota lalic 3subota lalic 4subota lalic 5subota lalic 6

 

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002