Hrabro srce za malog Milana

Horskim izvođenjem narodnih pesama Otvori mi belo Lenče i Hajde Jano, dečja grupa Iskončići iz Subotice večeras je u Karavukovu otvorila humanitarni koncert posvećen obolelom dečaku Milanu Đorđeviću iz Odžaka.

karavukovo 1

U sklopu akcije Humano srce, koncert su zajednički organizovali Muzička sekcija Osnovne škole Miloš Crnjanski iz Subotice i domaćini, KUD Borisav Bora Stanković. Na početku programa učesnike i posetioce je pozdravio predsednik karavukovačkog društva Darko Micić i zahvalio se ljudima velikog srca na pomoći, a svojim prisustvom ovaj događaj je uveličala i predsednica opštine Odžaci Izabela Šerić.

U sali Zadružnog doma mališani su nadahnuto, više od sat vremena, pevali i igrali pesme i igre iz Južne Srbije i sa Kosova, a subotički hor pod stručnim rukovodstvom učitelja Dejana Anđelovića, koji je i pokretač humanitarne akcije Humano srce, predstavio se i narodnim pesmama iz Makedonije, Rumunije i Bugarske, što je publika oduševljeno pozdravila gromkim aplauzom.

Akcija Humano srce je pokrenuta sa ciljem da se pomogne deci koja imaju potrebe za posebnom medicinskom negom. Ovo je bio četvrti koncert Iskončića te vrste, a mališani iz Subotice zajedno sa svojim domaćinima su večeras još jednom pokazali humanost. Oni su sa pozornice poslali jedinstvenu poruku da im je otvorena svest i da znaju da ukoliko pomažu drugima mogu jednog dana očekivati pomoć za sebe.

Humanitarni koncert je uspešno realizovan uz podršku Opštine Odžaci, brojnih sponzora i ljudi dobre volje koji su dolaskom na ovaj događaj dali svoj doprinos za brže ozdravljenje

četvorogodišnjeg Milana iz Odžaka.

karavukovo 2karavukovo 4karavukovo 6-1karavukovo 7karavukovo 3karavukovo 5karavukovo 8

 

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002