Ratkovo kao sa razglednice

 

Oko 60 volontera, predvođenih čelnicima lokalne samoprave, u Ratkovu je, proteklog vikenda, sprovelo radnu akciju u sklopu projekta “Moje selo kao sa razglednice”.

ratkovo-radna akcija 1

U akciji “Moje selo kao sa razglednice” u Ratkovu, učestvovali su predsednik Skupštine opštine Odžaci, Miloš Pejčić, zamenik predsednice opštine, Nikola Krivokuća i pomoćnik predsednice opštine, Vasil Nastoski.

Uređen je prostor u centru sela i plato ispred zgrade Mesne zajednice, fudbalski stadion i autobuska stajališta. Kosila se trava, farbale bankine, krečila fasada, skupljalo smeće, a u sklopu projekta Naše selo kao sa razglednice, radi se i na proširenju puta od javne česme do ulaska u zadrugu kako bi i Ratkovo postalo što uređenije i privlačnije za goste i turiste.

Sekretar MZ Ratkovo, Marko Velemir, ističe da su ove akcije dosta značajne za lokalnu zajednicu jer će ostati lepše i urednije površine i objekti. On dodaje da je za pohvalu što je uključen veći broj volontera koji daju jedan pozitivan impuls celokupnom stanovništvu da nastave da brinu o svom mestu i smatra, da bi bilo dobro da se slične akcije organizuju i ubuduće uz još veći odziv meštana.

Nakon Deronja, Srpskog Miletića i Lalića, ovo je bila četvrta radna akcija u okviru projekta “Moje selo kao sa razglednice”, koje se sprovodi u saradnji sa Vladom Vojvodine. Akcija će biti nastavljena i u svim ostalim mestima opštine Odžaci.

rakovo-radna akcija 2ratkovo-radna akcija 3ratkovo-radna akcija 4ratkovo-radna akcija 5ratkovo-radna akcija 7 1ratkovo-radna akcija 7 2ratkovo-radna akcija 8ratkovo-radna akcija 9ratkovo-radna akcija 10ratkovo-radna akcija 11ratkovo-radna akcija 12ratkovo-radna akcija 14ratkovo-radna akcija 15ratkovo-radna akcija 16ratkovo-radna akcija 17ratkovo-radna akcija 18ratkovo-radna akcija 19ratkovo-radna akcija 20ratkovo-radna akcija 21ratkovo-radna akcija 22ratkovo-radna akcija 23ratkovo-radna akcija 24ratkovo-radna akcija 25ratkovo-radna akcija 26

 

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002