Regresiranje troškova prevoza studenata

 Odeljenje za društvene delatnosti Opštinske uprave opštine Odžaci raspisalo je Oglas za ostvarivanje prava na regresiranje troškova prevoza studenata koji se školuju na teret budžeta i imaju prebivalište na teritoriji opštine Odžaci za školsku 2013/2014. godinu.

opstina-zgrada

Pravo učešća na Oglasu imaju studenti koji ispunjavaju kumulativno sledeće uslove: da imaju prebivalište na području opštine Odžaci, da svakodnevno putuju na međugradskoj, odnosno međumesnoj relaciji od mesta stanovanja do ustanove visokog obrazovanja (nisu korisnici usluge smeštaja u studentskim centrima), da se školuju na teret budžeta i da prvi put upisuju godinu studija.

Uslov je i da studenti nisu korisnici studentskih stipendija i kredita od nadležnih ministarstava, Vlade Republike Srbije, nadležnih pokrajinskih organa uprave, Vlade AP Vojvodine, lokalne samouprave, Republičkog fonda za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka, Fonda za stipendiranje darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu i drugih institucija, fondova i fondacija.

Dokumentacija koja se predaje uz zahtev

Potrebna dokumenta po Oglasu su: Zahtev – Uslužni centar Opštiske uprave opštine Odžaci (šalter br. 6 – prizemlje), fotokopija lične karte studenta – donosi se na uvid ili se kopija overava, fotokopija indeksa – donosi se na uvid ili se kopija overava, uverenje sa fakulteta (dokaz da se student školuje na teret budžeta, da prvi put upisuje odnosnu godinu studija i dokaz da nije korisnik studentskih stipendija i kredita), uverenje Službe studentskih domova da ne koristi uslugu smeštaja, izjava da student svakodnevno putuje od mesta stanovanja do ustanove visokog i višeg obrazovanja i da nije korisnik studentskih stipendija i kredita – Uslužni centar Opštiske uprave opštine Odžaci (šalter br. 6 – prizemlje) i kopija tekućeg računa studenta.

Prijava i ostala konkursna dokumenta podnose se u navedenom roku Uslužnom centru Opštinske uprave opštine Odžaci – šalter broj 6 (prizemlje).

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002