Imenovana Izborna komisija opštine Odžaci

 Skupština opštine Odžaci imenovala je danas u nastavku juče započete 55. sednice Izbornu komisiju opštine Odžaci u stalnom sastavu, i to je bila jedina tačka dnevnog reda.

imenova izborna komisija

Ova odluka usvojena je glasovima 14 odbornika vladajućih stranaka. Opozicioni odbornici koji su juče napustili zasedanje, nakon čega je sednica morala biti prekinuta jer nije bilo kvoruma za rad, danas su ostali u sali do kraja sednice i učestvovali su u raspravi, ali se nisu izjašnjavali kada je došlo do glasanja.

Izborna komisija opštine Odžaci u stalnom sastavu ima devet članova i isto toliko zamenika članova. Za predsednika Izborne komisije imenovan je Danilo Šćepanović na predlog odborničke grupe “Za evropske Odžake-Boris Tadić”, a za zamenika predsednika Slobodan Svilenković, koga je predložila ista odbornička grupa, kao i još tri člana i dva zamenika člana Izborne komisije.

Odbornička grupa “Naprednjaci-DSS” u novoizabranoj komisiji ima dva člana i tri zamenika, dok su po jednog člana i jednog zamenika člana Izborne komisije predložile odborničke grupe “Srpska radikalna stranka”, “SPS-PUPS” i “Manjine”.

Za sekretara Izborne komisije opštine Odžaci izabrana je Elena Turanski, a za zamenika sekretara Zorica Karanović.

Rešenje o imenovanju Izborne komisije opštine Odžaci u stalnom sastavu možete pogledati OVDE.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002