Saradnjom partnera do razvijenih opština

 Projekat „Saradnjom partnera do razvijenih opština“ ima za cilj formiranje udruženja poslodavaca – Unije poslodavaca Odžaci, korišćenjem iskustava Unije poslodavaca Vojvodine koja je već pomogla stvaranje lokalnih udruženja poslodavaca u nekoliko opština Vojvodine. 

opstina-odzaci-unija-poslodavaca-vojvodine

Kroz organizovanje poslodavaca, radi zaštite njihovih interesa i unapređenja privrednog ambijenta na lokalu, privreda postaje ravnopravan i suštinski partner predstavnicima izvršne vlasti i sindikata. Organizovanjem u skladu sa pozitivnim propisima, poslodavci dobijaju status legitimnog socijalnog partnera, odnosno stiču pravo na učešće u radu svih tela na nivou opštine koja zahtevaju uključivanje privrede (Socijalno ekonomski savet, Savet za zapošljavanje, Privredni savet, Savet za obrazovanje i sl.).

            Iz tog razloga, opština Odžaci i Unija poslodavaca Vojvodine organizuju radni sastanak koji će biti održan u sredu, 27. novembra 2013. godine, sa početkom u 11 časova, u sali Opštinskog veća (Knez Mihajlova 24, Odžaci).

            Unija poslodavaca Vojvodine je jedina reprezentativna organizacija koja predstavlja poslodavce Vojvodine, takođe na ovaj način reorganizovana 2010. godine u skladu sa Zakonom o radu, čime je dobila mandat da na pokrajinskom nivou predstavlja i brani interese poslodavaca kod predstavnika vlasti, sindikata i javnog mnjenja.

            Projekat „Saradnjom partnera do razvijenih opština“ finansira Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002