Montaža novih rezervoara u Standard gasu

 Prema najavljenom planu montaže postrojenja „Standard gasa“ u Odžacima u toku je postavljanje dve nove cisterne za skladištenje gotovog proizvoda ove kompanije tečnog naftnog gasa (TNG). Sva potrebna oprema je nabavljena, a u toku je montaža kako bi prema zacrtanom planu do kraja godine počela proizvodnja u novom pogonu.

montaza cisterne u Standard gasu 2

Kako nas je informisao Milan Mašić, generalni direktor kompanije, nabavljeno je pet novih rezervoara od kojih se trenutno dva montiraju, a prijem  ostalih se očekuje polovinom januara naredne godine.

„Očekujemo da pre kraja godine proizvodnja u novom pogonu bude organizovana. Sve teče prema planu i na ruku nam ide činjenica da su i vremenske prilike povoljne, tako da nema razloga da se planirano neostvari. Ostatak neophodne  opreme stiže najkasnije do 20. decembra, a verujem da će to biti i ranije.“-rekao nam je Mašić.

Pojačavanje skladišnih kapaciteta sa novim rezervoarima, uz postojeće znači ukupno oko 9 000 kubika skladišnog prostora.

Novi rezervoari su postavljeni na takozvanom „starom placu“ uz postojeće, odnosno na delu  na kome se još uvek odvija proizvodnja. Kako nas je Mašić obavestio, na ovom delu koji je kupljen od Hipola, proizvodnja i nakon pokretanja proizvodnje postrojenja na novoj lokaciji, neće biti gašena pošto se računa na dalju dobru saradnju sa Hipolom. 

Montaža novih postrojenja mobilisala je sve zaposlene maksimalno, što se moglo i videti prilikom radova na postavljanju novih rezervoara. 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002