Stadion FK „Zadrugar“ dobija nove tribine

 Na stadionu Fudbalskog kluba „Zadrugar“ u Srpskom Miletiću danas je počelo rušenje postojećih tribina, umesto kojih će biti izgrađene nove betonske tribine koje će moći da prime oko 250 gledalaca. Ukupna vrednost radova je 1,25 miliona dinara, a sredstva su obezbedili Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i Opština Odžaci.

tribine miletic 1

Potpredsednik Saveta mesne zajednice, Dalibor Božičević, istakao je da bi stadion Zadrugara nove tribine trebalo da dobije do kraja godine, do kada se očekuje da će svi radovi biti završeni.

- Građani Srpskog Miletića i svi ljubitelji fudbala dugo su čekali da stadion dobije nove tribine, koje će biti izgrađene u dužini od 27 metara – rekao je Božičević, koji se zahvalio Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu i Opštini Odžaci na sredstvima koja su izdvojili za ovu namenu.

Trener Miletićana Damir Vuković kaže da će stadion Zadrugara sa novoizgrađenim tribinama početak prolećnog dela prvenstva dočekati u novom ruhu.

tribine miletic 2tribine miletic 3tribine miletic 4tribine miletic 5tribine miletic 6tribine miletic 7tribine miletic 8tribine miletic 9tribine miletic 10tribine miletic 11tribine miletic 12tribine miletic 13

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002