Odžaci dobijaju video nadzor u osnovnim školama i „Hot spot“ internet lokacije

 Opština Odžaci uskoro uvodi video nadzor u tri osnovne škole, a biće uspostavljeno i nekoliko  „Hot spot“ internet lokacija. Novac je obezbedio Sekretarijat za privredu Vlade Vojvodine, a ugovor o dodeli sredstava potpisao je predsednik SO Miloš Pejčić.

bezicni internet 1

Kao što je i obećano početkom školske godine, a u skladu sa težnjama Opštinske uprave da maksimalno poveća bezbednost dece, uskoro će video nadzor biti uveden u pojedine odžačke osnovne škole. Putem konkursa, Sekretarijat  za privredu AP Vojvodine odobrio je nešto više od 1,2 miliona dinara za video nadzor u Osnovnim školama „Bora Stanković“ u Karavukovu, „Branko Radičević“ u Odžacima i „Marko Orešković“ u Bačkom Gračacu.

Opština Odžaci uveliko radi na pribavljanju  dodatnih sredstava za nastavak akcije povećanja bezbednosti dece i uvođenju video nadzora u svim školama u opštini.

Interenet je danas sastavni deo života gotovo svakog čoveka ali mnogi nisu u mogućnosti, naročito finansijskoj, da se priključe na globalnu mrežu. Besplatan internet na više lokacija, što je odlika svakog modernog grada, uskoro stiže i u Opštinu Odžaci.

Nešto više od 412 hiljada dinara Sekretarijat za privredu AP Vojvodine opredelio je za uspostavljanje „Hot spot“ internet lokacija u opštini i to na sledećim mestima: Mesna zajednica Srpski Miletić, Mesna zajednica Deronje, Sportsko poslovni centar Odžaci, autobuska stanica Odžaci, Mesna zajednica Ratkovo.

Plan lokalne samouprave je da se projekat nastavi i da svaka Mesna zajednica u opštini dobije barem po jedno mesto sa besplatnim bežičnim internetom.

bezicni internet 2bezicni internet 3

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002