Okrugli sto Sektorske analize i investiciona strategija Zapadno-bačkog okruga

 Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj i Opština Odžaci organizuju okrugli sto na temu “Sektorske analize i investiciona strategija Zapadno-bačkog okruga”, koji će biti održan u ponedeljak, 23. decembra, u Biznis klubu “Slovan” u Selenči sa početkom u 11 sati.

naled

Učesnici okruglog stola će kroz prezentaciju sektorskih analiza u oblasti poljoprivrede, hemijske industrije i investicione strategije Zapadno-bačkog okruga, koje su sprovedene u okviru Projekta prekogranične saradnje za promociju investicija (EU CBC IP), finansiranog od strane Evropske unije gde je opština Odžaci jedan od učesnika, saznati odgovore na sledeća pitanja: Koji su investicioni potencijali i mogućnosti za ulaganje u Zapadno-bački okrug? Da li su poljoprivreda, obnovljivi izvori energije i sektor hemijske industrije samo neke od razvojnih šansi? Šta opštine Zapadno-bačkog okruga mogu ponuditi stranim investitorima? Gde se nalaze opštine Zapadno-bačkog okruga i Srbija u poređenje sa regionom? Kako unaprediti konkurentnost?

Ovom okruglom stolu prisustvovaće stručnjaci iz oblasti poljoprivrede, hemijske industrije, kao i predstavnici lokalnih samouprava i kompanija sa područja Zapadno-bačkog okruga.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002