Novogodišnji koktel održan u reprezentativnom objektu restorana Štrand u Bogojevu

U objektu restorana na “Štrandu” u Bogojevu predsednica opštine Odžaci Izabela Šerić, na kraju svog mandata, održala je  tradicionalni novogodišnji koktel koji je ujedno bio i prilika da se prisutnim zvanicama iz političkog, privrednog i društvenog života opštine Odžaci prikaže i kratka prezentacija ovog objekta koji tek treba da bude otvoren i da zaživi. Obraćajući se prisutnima, predsednica opštine se zahvalila svima na saradnji i doprinosu koji su dali u razvoju naše opštine u proteklim godinama, podsećajući da je “Štrand” dugo vremena bio stecište ne samo građana odžačke opštine nego i šire:

novogodisnji prijem 1

- Ovo je jedan veliki potencijal, imamo blizinu pruge, magistralnog puta, blizinu Dunava i na svega par stotina metara granicu sa Republikom Hrvatskom i ovo mesto zaista ima potencijal da postane jedan turistički, kulturni i sportski kompleks koji može jako lepo da zaživi. Pošto je ovo ujedno i novogodišnji koktel, moram se osvrnuti i na period koji je za nama i na uspehe ove lokalne vlasti. Možemo biti zadovoljni i ponosni na sve ono što smo uradili, pre svega na polju privlačenja stranih investicija i zapošljavanja. Potvrdu za sve što smo uradili dobili smo u vidu dva prestižna priznanja – “Kapetan Miša Anastasijević” za najbolju lokalnu samoupravu u Zapadno-bačkom okrugu i druga koju smo dobili kao vicešampioni lokalnog razvoja od NALED–a i RTS-a. Tu je i poziv da u Briselu predstavimo našu opštinu i svakako povratak “Tamburaškog sabora” koji je ove godine posetilo oko 45.000 ljudi.

Predsednica Šerić je izrazila nadu da će novi skupštinski saziv nastaviti da radi na razvoju naše opštine i svima poželela sve najlepše u Novoj godini.

Novogodišnjem koktelu prisustvovao je i pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin koji je u ime pokrajinske Vlade, u ime predsednika dr Bojana Pajtića i u svoje lišno ime čestitao prisutnima Novu godinu poželevši svima puno lične sreće i poslovnog uspeha.

Direktor JP “Direkcija za izgradnju” Zoran Perak održao je kratku prezentaciju kompleksa “Štrand” u Bogojevu sa restoranom i auto-kampom, napominjućí da je u planu da se dovrši i bungalovsko naselje koje bi trebalo da se gradi iza restorana i koje će upotpuniti ceo ovaj kompleks.

novogodisnji prijem 2novogodisnji prijem 3novogodisnji prijem 4novogodisnji prijem 13novogodisnji prijem 5novogodisnji prijem 6novogodisnji prijem 12novogodisnji prijem 7novogodisnji prijem 8novogodisnji prijem 9novogodisnji prijem 10novogodisnji prijem 11

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002