Izložba "Svetosavlje i naše doba"

 Ministarstvo prosvete,nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije,Kolo srpskih sestara eparhije Bačke - Novi Sad,odbor za veronauku eparhije Bačke,centar za likovno obrazovanje dece i omladine Vojvodine i udruženje vojvođanskih učitelja,  organizovali su 22.  izložbu najuspešnijih likovnih radova,III izložbu najuspešnijih kaliografskih radova i dodelu priznanja za najbolje likovne radove dece.

svetosavlje i nase doba 1

Na raspisan konkurs za likovne radove odazvalo se 98 škola i obrazovnih ustanova iz Republike Srbije. Prispelo je 1230 radova, a žiri je za izlaganje odabrao 195. Na ovom konkursu nagradu časopisa ''Mastalica"osvojila je Vanja Popović, 6 godina iz PU “Poletarac”  iz Odžaka, vaspitačice Biljane Stanković. Svečana dodela nagrada je bila u subotu,  08.februara u 12 časova u STS ''Mileva Maric Ajnstajn" u Novom Sadu.

U okviru izložbe izloženi su i radovi Marine Cekić, 5 godina, Vanje Popović, 6 godina iz vaspitne grupe vaspitačice Biljane Stanković. Iz vaspitne grupe vaspitačice Tanje Miletić izloženi su radovi Ene Stanković, 6 godina, Jovana Marovića, 6 godina,Nine Ranđelović, 6 godina.

Izložen je rad i Luke Sedlana, 6 godina, iz grupe vaspitačice Zorice Zorić iz objekta “Kolibri” u Bačkom Gračacu kao i radovi Valentine Todorović, 6 godina i Aleksandra Miškovića, 6 godina, iz objekta “Maslačak” u Bogojevu, vaspitačice Marije Dimković.

svetosavlje i nase doba 2nagradjena devojcasvetosavlje i nase doba 4svetosavlje i nase doba 5

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002