Opština Odžaci promovisana na sajmu u Berlinu

 Predstavnici Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoji, opštine Odžaci i Kula   posetili su sajam FRUIT LOGISTICA koji je održan u Berlinu od 4.02-6.02.2014 godine. Poseta sajmu organizovana je u okviru aktivnosti na sprovođenju projekta za promociju investicija koji finansira Evropska Unija.

berlin 1

Poseta sajmu u Berlinu omugućila je predstavnicima  opština  da uspostave kontakte i predstave svoje opštine  brojnim kompanijama koje su uzele  učešće na  ovom globalnom događaju. Odžaci su  svoju sektorsku  ponudu usmerili prema  kompanijama koje se bave proizvodnjom  plastične ambalaže  za potrebe industije voća i povrća.

Projektom za promociju investicija  koji se zaršava u junu ove godine predviđena je i  izrada višejezičnog  veb sajta www.investinodzaci.rs na kome će biti dostupna investiciona ponuda sa bazom svih podataka opštine Odžaci namenjenim  potencijalnim  investitorima.

berlin 2

Sajam FRUIT LOGISTICA je vodeći međunarodni sajam svežeg voća i povrća, koji omogućava upoznavanje sa najnovijim dostignućima svetskih proizvođača i distributera voća i povrća iz oblasti pripreme i plasmana proizvoda na tržište, uključujući pakovanje, sortiranje, transport, logistiku, skladištenje, reciklažu, kontrolu  kvaliteta, marketing itd.

Ove godine na sajmu je učestvovalo  2600 izlagača iz 64 zemlje i regiona.

berlin 3berlin 4

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002