Zakazana treća sednica Skupštine opštine Odžaci

 Predsednik Skupštine opštine Odžaci, Goran Đaković, zakazao je treću sednicu opštinskog parlamenta za subotu, 22. februar, u 12 sati.  Predložen je dnevni red od ukupno 17 tačaka. Prve dve tačke dnevnog reda odnose se na potvrđivanje mandata odbornika Skupštine opštine Odžaci i predlog za izmenu Poslovnika Skupštine opštine. Među njima je i predlog rešenja o razrešenju direktora i zamenika direktora Doma zdravlja Odžaci i imenovanju vršioca dužnosti direktora i zamenika direktora u toj zdravstvenoj ustanovi.

skupstina-opstine-1

Odbornici će na trećoj sednici razmatrati i: Predlog Odluke o donošenju Plana detaljne regulacije naselja Bogojevo, Predlog Odluke o merilima za obračun visine naknade za uređivanje građevinskog zemljišta u postupku legalizacije objekata, Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o kriterijumima i merilima za utvrđivanje naknade za uređenje građevinskog zemljišta, Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim taksama, Predlog Odluke o donošenju izmena i dopuna Plana generalne regulacije Ratkova i Predlog Odluke o donošenju Plana detaljne regulacije lokalnog puta Ratkovo-Lalić.

Među tačkama dnevnog reda su i predlozi odluka o osnivanju Saveta za zaštitu životne sredine i izmeni i dopuni odluke o obrazovanju Opštinskog štaba za vanredne situacije, kao i predlozi zaključaka o davanju saglasnosti na program rada i plan aktivnosti Turističke organizacije opštine Odžaci i program poslovanja JKP “Usluga” Odžaci za 2014. godinu.

Ostale tačke dnevnog reda odnose na imenovanje i razrešenja, pa će se tako pred odbornicima naći predlozi za razrešenja i imenovanja predsednika i članova nadzornih odbora javnih preduzeća čiji je osnivač Skupština opštine, kao i predlozi za razrešenja i imenovanja predsednika, zamenika predsednika i članova upravnih i nadzornih odbora javnih ustanova u opštini Odžaci.

Odbornici bi na sednici u subotu trebalo da imenuju i člana Nadzornog odbora JP “Zavod za urbanizam Kula-Odžaci” iz redova zaposlenih, a razmatraće i predloge za razrešenja i imenovanja jednog broja članova školskih odbora osnovnih škola u Ratkovu i Deronjama.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002