Počelo prijavljivanje budućih prvaka i predškolaca

 Počelo je prijavljivanje dece za polazak u osnovnu školu, odnosno pripremni predškolski program, prema oglasima koje je raspisalo Odeljenje za društvene delatnosti Opštinske uprave opštine Odžaci. Prijavljivanje dece iz Odžaka za upis u osnovnu školu, odnosno u pripremni predškolski program, obavljaće se na šalteru opštinskog Uslužnog centra do 21. marta, svakog radnog dana od 7 do 15 časova. Deca iz ostalih opštinskih mesta prijavljivaće se u osnovnim školama, odnosno predškolskim ustanovama u tim mestima.

usluzni centar                         5

U prvi razred osnovne škole, školske 2014/2015 godine, upisuju se deca koja na dan početka školske godine, 1. septembra 2014. godine, imaju šest i po do sedam i po godina, odnosno koja su rođena od 1. marta 2007. do 1. marta 2008. godine.

U predškolsku ustanovu upisuju se sva deca u godini pred polazak u školu, odnosno deca koja su rođena od 1. marta 2008. do 1. marta 2009. godine.

Prijavljivanje dece za upis u prvi razred osnovne škole, odnosno za upis u predškolsku ustanovu radi pohađanja pripremnog predškolskog programa, obavezni su da izvrše roditelji, a za decu pod starateljstvom – staratelj ili organ starateljstva.

Za prijavu dece po oba oglasa potrebna je ista dokumentacija: izvod iz matične knjige rođenih za dete, original ili overena kopija, lična karta roditelja koju je potrebno dostaviti na uvid, sa tačnom adresom roditelja ili staratelja – kopija i rešenje o starateljstvu za decu pod starateljstvom.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002