Nastavljeni pregovori oko otvaranja slobodne zone

 Juče je, na inicijativu predsednika opštine Odžaci, Dušana Marijana, i njegove zamenice, Biljane Cekić, održan radni sastanak sa direktorom Uprave za slobodne zone Milanom  Ristićem.

stara zgrada opstine

Cilj sastanka je da se pregovori, započeti sa Upravom za slobodne zone, u vezi otvaranja slobodne zone na teritoriji naše opštine nastave i konkretizuju.

            Sastanku su prisustvovali, pored saradnika direktora Uprave Ristića, Vidaka Tomića, direktor „Magna Seatinga“, Zoran Sokolović, direktor „Hipola“, Pavel Petrović, direktor „Primar tehna“ DOO, Miroslav Božić i Snežana Sedlar. Ispred opštine Odžaci sastanku je prisustvovao i rukovodilac Odeljenja za urbanizam, stambeno-komunalne, imovinsko-pravne poslove i zaštitu životne sredine Zoran Božičić.

            Direktor Uprave Milan Ristić je privrednike detaljno upoznao sa brojnim prednostima poslovanja u slobodnoj – bescarinskoj zoni. Istakao je da je spreman da, u narednom periodu, privrednicima pojasni sve nedoumice u vezi režima rada u slobodnoj zoni.  Potvrdio je da rukovodstvo naše opštine ima njegovu podršku u nastojanju da osnuje slobodnu zonu na teritoriji Odžaka, jer smatra da je to od izuzetnog značaja za privredni oporavak opštine.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002