Ambasador Belorusije posetio Odžake

ambasador belorusije 1

U utorak, 18. marta 2014. godine, našu opštinu je posetio ambasador Republike Belorusije, NJ.E. Vladimir Čušev, sa svojim ekonomskim savetnikom Grigorijem Gromikom, počasnim konzulom  Dragomirom Karićem i Milošem Vučinićem  iz Privredne komore Republike Belorusije.

 Delegaciju beloruske ambasade su primili predsednik opštine Odžaci, Dušan Marijan i njegova zamenica Biljana Cekić. Domaćini su delegaciju upoznali sa privrednim potencijalima opštine Odžaci. Sastanku su prisustvovali i odžački privrednici.

Ambasador Čušev je istakao da je Srbija za Belorusiju najvažniji partner na Balkanu i da su ekonomski odnosi dve zemlje sve bolji ali da prostora, za unapređenje saradnje, ima na svim poljima. Kao dobru osnovu za to naveo je iskreno prijateljstvo dva naroda.

Iskazano je obostrano interesovanje za razvijanje prijateljskih i partnerskih odnosa.

Nakon radnog sastanka delegacija Ambasade Republike Belorusije je, u pratnji domaćina, obišla PP „Ratkovo“ i „Olimpijakos“ DOO iz Ratkova, a potom i „Hipol“, „Poljostroj“ i „Ites Rilon Rolison“.

ambasador belorusije 2ambasador belorusije 3ambasador belorusije 4ambasador belorusije 4ambasador belorusije 5ambasador belorusije 6ambasador belorusije 8ambasador belorusije 9ambasador belorusije 10ambasador belorusije 11ambasador belorusije 12

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002