Povodom Dana MUP-a nagrađeno troje radnika Policijske stanice Odžaci

 Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, lokalna samouprava je u utorak, 10. juna, organizovala tradicionalni svečani prijem na kome je nagrađeno troje radnika Policijske stanice u Odžacima. Ovoj svečanosti je prisustvovao i načelnik Policijske uprave Sombor, Saša Dmitrašinović, sa saradnicima.

dodela priznanja mup-u

Predsedik opštine, Dušan Marijan, je za rezultate ostvarene u radu, a na predlog komandira Policijske stanice Odžaci, ručnim časovnicima nagradio operativnog radnika kriminalistike Aleksadra Krstića, saobraćajnog policajca Srđana Vujasinovića i policajca Bojana Bogdanovića, koji se, u svoje i u ime nagrađenih kolega, zahvalio lokalnoj samoupravi.

            Priznanje svakako prija i imponuje, nadam se da ću ispuniti očekivanja i ubuduće. Nadam se da ću opravdati i poverenje kolega koji su se složili sa tim da je dobijem ovaj sat. To nije samo moja nagrada, već je ona zasluga i policijskih službenika sa kojima sam radio u zadnjih šest godina, prvo u Bačkom Brestovcu, a sada i u stanici u Odžacima – rekao je Bogdanović.

dodela priznanja mup-u.3

            Predsednik opštine je ovom prilikom ocenio da je bezbedonosna situacia u Odžacima stabilna i da je dobrim delom to zasluga i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

            Pripala mi je čast da vam u ime opštine čestitam vaš dan i da vam poželim da imate što manje posla. Mislim da je bezbedonosna situacija u našoj opštini relativno dobra, imajući u vidu i da su ljudi u teškoj situaciji i da je dosta njih bez posla – kazao je predsednik opštine, koji se složio sa ocenom načelnika Policijske uprave Sombor da je saradnja opštine i policije do sada bila dobra i da je potrebno stalno raditi na njenom unapređenju.

            Saša Dimitrijević se zahvalio predsedniku opštine Odžaci na tome što je nastavljena tradicija da se povodom Dana policije uručuju pokloni i priznanja policijskim službenicima koji su se posebno pokazali u radu, istakavši da su to istovremeno i nagrade Policijskoj upravi Sombor za njen rad, odnosno Ministarstvu unutrašnjih poslova kao celini.

            Svečanosti povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije prisustvovale su i kolege nagrađenih policajaca iz Policijske stanice u Odžacima.

dodela priznanje mup-u 2dodela priznanja mup-u.4dodela priznanja mup-u.5dodela priznanja mup-u.5jpgdodela priznanja mup-u.7dodela priznanja mup-u.8dodela priznanja mup-u.9

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002