Učenicima generacije uručene zaslužne nagrade

 U sali Opštinskog veća u Odžacima u petak, 27. juna, organizovan je svečani prijem u znak obeležavanja kraja školske godine. Tom prilikom dodeljene su novčane nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije odžačke opštine.

ucenici generacije 1

Devet učenika generacije lokalna samouprava je nagradila sa po 25.000 dinara. Nagrade je uručio predsednik opštine, Dušan Marijan, koji je najboljim učenicima poručio da su i ova priznanja dokaz da se rad i trud u životu isplati.

- Nagrade koje vam je opština dodelila su prigodni pokloni za uspeh u školovanju koji ste postigli, a ovim želimo da poručimo i ostalim učenicima da se i oni potrude kako bi bili nagrađeni za svoj rad. Samo radom i trudom može se nešto u životu postići, a to je najlakše kad učite. Znanje je sve, posebno danas u ovo vreme, a vidim da vi znanje imate i želim da budete i dalje tako uspešni i da ne posustanete – rekao je Marijan.

Učenike generacije za proteklu školsku godinu izabralo je sedam osnovnih i dve srednje škole u opštini Odžaci.

U OŠ “Miroslav Antić” u Odžacima učenik generacije je Miloš Medić, u osnovnoj školi u Karavukovu Nastasija Cvetković, Laliću Tamara Maksimović, Bogojevu Sintija Sobonja, Srpskom Miletiću Milica Sinadinović, Bačkom Gračacu Ivana Dragišić i osnovnoj školi u Bačkom Brestovcu Nikola Radić.

ucenici generacije 2

Učenik generacije u Tehničkoj školi Odžaci je Vladimir Terek, a u Gimnaziji i ekonomskoj školi “Jovan Jovanović Zmaj” Marija Kovačević, koja se zahvalila opštini u ime nagrađenih učenika generacije.

- Želim da se zahvalim predsedniku opštine, Opštinskom veću i lokalnoj samoupravi na izdvojenom vremenu, jer su time pokazali da zaista cene naš rad, trud i uspeh u školi. Ovo nije samo za sve nas motivacija, nego i za sve učenike naše opštine, jer će oni uvideti da treba da rade više na sebi i na svom obrazovanju, a naravno svi mi ćemo se potruditi da u budućnosti u najboljem svetlu predstavljamo kako naše škole, tako i našu opštinu – kazala je Kovačevićeva.

Prijemu koji je lokalna samouprava danas organizovala za učenike generacije prisustvovali su i roditelji nagrađenih đaka.

U osnovnim školama u Ratkovu i Deronjama, kao i OŠ “Branko Radičević” u Odžacima ove godine nema učenika generacije, prema odluci nastavničkih veća u tim školama.

ucenici generacije 3ucenici generacije 4ucenici generacije 5ucenici generacije 6ucenici generacije 7ucenici generacije 8ucenici generacije 9

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002