Održano 15. skupštinsko zasedanje lokalnog parlamenta

 U petak, 18. jula, održana je 15. sednica Skupštine opštine Odžaci na kojoj je od 22 izveštaja o radu za 2013. godinu, koja su Skupštini opštine Odžaci dostavila na razmatranje javna preduzeća, ustanove i organizacije čiji je osnivač lokalna samouprava i kao i mesne zajednice sa teritorije opštine, odbornici su usvojili samo izveštaje Predškolske ustanove „Poletarac“, Narodne biblioteke „Branko Radičević“, Crvenog krsta Odžaci i Mesne zajednice Bački Brestovac. Ostali izveštaji, među kojima i izveštaj o radu Opštinskog veća za prošlu godinu, nisu usvojeni.

skupstina opstine 15 002 verziija za sajt

Skupština opštine Odžaci je na 15. sednici, zbog podnete ostavke, razrešila dužnosti Miloša Stanisavljevića dosadašnjeg člana Opštinskog veća i umesto njega izabrala Sašu Zlatanovića, diplomiranog ekonomistu iz Odžaka. Novi član Opštinskog veća izabran je tajnim glasanjem sa 18 glasova za i četiri protiv, uz jedan nevažeći listić.

            Lokalni parlament je usvojio i odluke o produženju mandata sadašnjim vršiocima dužnosti direktora tri javna praduzeća u opštini Odžaci. Novi mandat su, odlukom Skupštine opštine, dobili Nikola Arsić u JKP „Usluga“, Danilo Krtinić u JP „Direkcija za izgradnju Odžaci“ i Zoran Lukuć u JP „Informativni centar Odžaci“. Na isti period produžen je i mandat dr Dušanu Božaniću, vršiocu dužnosti zamenika direktora Doma zdravlja Odžaci.

            Na istoj sednici je usvojena i nova Odluka o mesnim zajednicama na teritoriji opštine Odžaci.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002