Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta

 Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Odžaci, uputila je javni poziv poljoprivrednicima da do 30. oktobra 2014. godine dostave potrebnu dokumentaciju radi dokazivanja prava prečeg zakupa na poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini na teritoriji opštine Odžaci za 2015. godinu.

opstina ulaz1

Poziv je upućen svim pravnim i fizičkim licima, vlasnicima funkcionalnih sistema za navodnjavanje i odvodnjavanje, ribnjaka, višegodišnjih zasada starijih od tri a mlađih od 15 godina u rodu, vinograda starijih od tri godine a mlađih od 30 godina u rodu, funkcionalnih poljoprivrednih objekata (infrastruktura), koji se nalaze na poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini na teritoriji opštine Odžaci, kao i vlasnicima objekata za uzgoj i držanje životinja, koji se bave uzgojem i držanjem životinja na teritoriji opštine Odžaci.

Lica zainteresovana za ostvarivanje prava prečeg zakupa po osnovu infrastrukture trebalo bi da do 30. septembra Komisiji dostave i zahtev za izlazak Republičke poljoprivredne inspekcije, sa navedenim katastarskim parcelama koje su predmet zahteva, radi blagovremenog izlaska inspekcije na teren i izrade zapisnika koji je deo dokumentacije koju treba dostaviti do 30. oktobra 2014. godine.

Zainteresovani više informacija mogu dobiti u kancelariji za poljoprivredu Opštinske uprave Odžaci (drugi sprat, nova zgrada opštine), lično ili na broj telefona 025/466-057. Kontakt osobe su Svetlana Tojaga i Danka Dimitrijević.

Tekst javnog poziva za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta udržavnoj svojini na teritoriji opštine Odžaci za 2015. godinu u celosti možete pogledati OVDE.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002