Centar za socijalni rad Odžaci dobio novo vozilo

vozilo galerija

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja doniralo je novo vozilo Centru za socijalni rad Odžaci.

U okviru akcije koju resorno ministarstvo sprovodi u cilju obezbeđivanja sredstava za rad ustanovama socijalne zaštite, Centru za socijalni rad Odžaci je za nabavku novog automobila odobreno 1,5 miliona dinara. Vozilo je marke “škoda rapid” i služiće za potrebe rada te ustanove socijalne zaštite koja pokriva teritoriju opštine Odžaci.

Predsednica opštine Latinka Vasiljković koja je sa svojim saradnicima obišla Centar za socijalni rad Odžaci, istakla je da je nabavka novog vozila rezultat timskog rada lokalne samouprave i te ustanove koji su se u više navrata obraćali Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kao i resornom ministru. 

Predsednica opštine je navela da je u planu i izgradnja nove zgrade Centra za socijalni rad Odžaci na mestu postojeće, napomenuvši da je sa tim projektom lokalna samouprava aplicirala za sredstva kod Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

U obilasku Centra za socijalni rad Odžaci bili su i pomoćnik predsednice opštine Milorad Stanišić, članica Opštinskog veća zadužena za socijalnu zaštitu Ivana Pustinjaković i rukovodilac Odeljenja za društvene delatnosti u Opštinskoj upravi Odžaci Snežana Grujičić.

391431

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002