Željko Vasić i Sara Jo obeležili prvi dan manifestacije "Dani Crvenokose boginje"

crvenokosa 1

Koncertima Željka Vasića i Sare Jo koja je nastupila umesto najavljene Ane Štajdohar, kao i velikim vatrometom, završen je prvi dan manifestacije “Dani Crvenokose boginje”.

Kao uvod u program, Narodna biblioteka “Branko Radičević” sa Muzejskom jedinicom organizovala je u višenamenskoj sali Sportskog centra Odžaci prezentaciju o Crvenokosoj boginji, statui pronađenoj na arheološkom nalazištu Donja Branjevina kod Deronja.

Prezentaciji je među ostalim zvanicama prisustvovala i Ljiljana Tadin, arheolog iz Novog Sada, koja je učestvovala u arheološkim istraživanjima na teritoriji opštine Odžaci.

Nakon prezentacije u Muzejskoj jedinici je organizovano predavanje kustosa-istoričara Branislava Srdanovića “Prošlost Odžaka kroz stare fotografije”.

Program se dalje odvijao na bini kod Sportskog centra Odžaci, a manifestaciju je svečano otvorila predsednica opštine Latinka Vasiljković, koja se obratila u ime lokalne samouprave kao pokrovitelja “Dana Crvenokose boginje”.

crvenokosa 4

Koncertima domaćih pop zvezda Željka Vasića i Sare Jo prisustvovao je veliki broj posetilaca.

Najlepša slika prvog dana manifestacije bio je doček maturanata osnovnih škola iz opštine Odžaci koji su sinoć zajedno proslavili malu maturu.

crvenokosa 3

30318414114214515315415515615936138110111511

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002