Neda Ukraden održala veliki koncert u okviru drugog dana manifestacije “Dani Crvenokose boginje”

neda ukraden 1

Neda Ukraden priredila je spektakl u Odžacima održavši koncert u okviru drugog dana manifestacije “Dani Crvenokose boginje”.

Publika koja je napunila plato Sportskog centra Odžaci, ovacijama je pozdravila izlazak regionalne pop dive na scenu. Nizali su se hitovi iz svih perioda Nedine blistave karijere, a publika je sa njom oduševljeno pevala više od dva sata, kako starije tako i pesme novijeg datuma.

Naša umetnica je nedvosmileno pokazala i zašto je nazivaju balkanskom Tinom Tarner kada je zapevala veliki hit “Simply The Best”.

Neda Ukraden je posetiocima “Dana Crvenokose boginje” priredila koncert za pamćenje, koji je bio i veliko finale drugog dana ove manifestacije, najmasovnijeg po broju učesnika programa.

Na velikoj bini predstavila su se deca iz Predškolske ustanove “Poletarac” u Odžacima koja su sve prisutne ritmičkim tačkama provela kroz jedan muzički vremeplov. U isto vreme je u Zanatskom centru trajala likovna radionica za decu koja su tehnikama slikanja i vajanja stvarala na temu Crvenokose boginje. “Poletarac” je radionicu organizovao u saradnji sa Narodnom bibliotekom “Branko Radičević” i Muzejskom jedinicom.

Poletarcima su se na sceni pridružili i učenici prvog razreda OŠ “Miroslav Antić” iz Odžaka, a najmlađe su zabavljali i animatori.

Nakon nastupa poletaraca usledila je smotra folklornih ansambala iz opštine Odžaci koji su pokazali svo bogatstvo narodne tradicije i kulture.

Publiku su pred koncert Nede Ukraden zagrejali mladi odžački muzičari Robert Hip, Mirko Miljković, Borivoje Janačković i Vladan Terzić, koji su nastupili kao predgrupa.

Pored platoa Sportsko-poslovnog centra gde se održavao program, od ranih jutarnjih sati pekao se bik na ražnju, a organizatori su besplatno tokom dana delili porcije mesa građanima.

145556466921121401461631751791812202282322572632912983113276016111541 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002