Naš učenik Božidar Miku među 25 najboljih đaka generacije iz Srbije i Republike Srpske

Dvor kolaz

Učenik Tehničke škole u Odžacima Božidar Miku, kao đak generacije 2017/2018, uspeo je da se nađe među 25 najboljih u konkurenciji više od 600 đaka generacije iz cele Srbije i Republike Srpske. Ovaj uspeh Božidaru je omogućio da osvoji školovanj e na ITAcademy i tako nastavi da se obrazuje u skladu sa svojim ambicijama i potencijalom.

Odabranim đacima generacije kojima finansijska podrška za jednogodišnje školovanje na ITAcademy biće uručena 5. septembra na svečanom prijemu u 17 sati na Belom dvoru.  

Kraljevska porodica Karađorđević, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, 29. juna ugostila je na Belom dvoru više od 600 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske na prijemu koji se održava već sedamnaestu godinu zaredom.

Tom prilikom je kompanija LINK group, kao partner Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, objavila lepu vest o dodeli 25 besplatnih školovanja za jednogodišnje programe na ITAcademy.

Božidar Miku će kroz jednogodišnje školovanje na ITAcademy dobiti priliku da stekne znanja i veštine za neka od najtraženijih i najplaćenijih zanimanja današnjice. Nastavu će pratiti online, preko najsavremenije platforme za učenje – Distance Learning platforme.

Svim đacima generacije koji su osvojili besplatno školovanje na raspolaganju su različiti kursevi u okviru nastavnog programa koji odaberu, a u svakom trenutku svog školovanja imaće na raspolaganju kako pomoć profesora, tako i pomoć Centra za razvoj karijere ukoliko su im potrebni saveti za dodatno usavršavanje i pronalaženje posla.
Po završetku jednogodišnjeg školovanja đaci će imati priliku da polažu za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata i stekne Microsoft, Oracle, Cambridge i mnoga druga zvanja.

Dvor grupna

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002