Konkurs za realizaciju radova na uređenju kanalske mreže u finkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta u 2014. godini

konkurs-opstina-lat

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisuje konkurs za realizaciju radova na uređenju otvorene kanalske mreže kojom upravlja JVP „Vode Vojvodine“ i koja je u finkciji poljoprivrednog zemljišta. Konkurs se raspisuje za sredstva u iznosu od 590.000.000,00 dinara.

 Pravo da konkurišu imaju lokalne samouprave (gradovi/opštine) sa teritorije AP Vojvodine, koji pristupaju uređenju otvorene kanalske mreže u finkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta uz uslov da obezbede finansiranje u obimu 40% od ugovorene vrednosti radova. Preostala sredstva u obimu od 60% sufinansira Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Potrebna dokumentacija:

  1. „Prijava“ na konkurs;
  2. Fotokopija PIB obrazca;
  3. Fotokopija kartona deponovanih potpisa;
  4. Fotokopija Saglasnosti Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede na Godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta lokalne samouprave za 2014. godinu;
  5. Fotokopija akta kojim je donet Godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta lokalne samouprave za 2014. godinu;
  6. Fotokopija jednog primerka Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta lokalne samouprave za 2014. godinu;
  7. Elaborat za učešće na konkursu za uređenje kanalske mreže u finkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta. Elaborat obavezno treba da sadrži: ukupnu dužinu kanalske mreže kojom upravlja JVP „Vode Vojvodine“ na teritoriji lokalne samouprave, tehnički opis sa ukupnom dužinom kanala koji se uređuje – po katastarskim opštinama i sa planiranom vrednošću radova po katastarskim opštinama, situacioni plan sa kanalima koji se uređuju, predmer i predračun radova sa uračunatim PDV-om;
  8. Saglasnost na Elaborat izdata od strane JVP „Vode Vojvodine“;
  9. Akt potpisan od strane gradonačelnika odnosno predsednika opštine o pristupanju uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta, donet u toku 2014. godine. Obavezni elementi akta su:
  • Tačan naziv Elaborata, sa brojem i datumom Elaborata
  • Tačan naziv pravnog lica koje je izradilo Elaborat
  • Iznos sopstvenih sredstava koja će lokalna samouprava obezbediti za realizaciju radova na uređenju kanalske mreže u finkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta.

Dodela podsticajnih sredstava

  •  Ispunjenost uslova za dodelu sredstava utvrđuje komisija koju obrazuje Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.
  • Odluka će biti doneta na osnovu kriterijuma utvrđenih Pravilnikom o dodeli podsticajnih sredstava putem konkursa za realizaciju radova na uređenju otvorene kanalske mreže u finkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta u AP Vojvodini u 2014. godini.
  • Sekretarijat zadržava pravo da od podnosioca prijave zatraži dodatnu dokumetnaciju.
  • Konkursna dokumentacija neće biti vraćena.
  • Podnosilac prijave može podneti samo jednu prijavu.
  • Neblagovremene prijave neće biti uzete u razmatranje.

Ugovor o realizaciji radova na uređenju kanalske mreže u finkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta zaključuju Sekretarijat, lokalna samouprava i JVP „Vode Vojvodine“.

Izbor izvođača radova, zaključenje ugovora sa izvođačem radova, nadzor nad izvršenjem radova i plaćanje prema izvođačima radova vršiće JVP „Vode Vojvodine“.

Rok za podnošenje prijava je 25. maj 2014. godine.

 Prijave, sa potrebnom dokumetacijom, dostaviti poštom na adresu:

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo

Bulevar Mihajla Pupina 16

21000 Novi Sad

sa naznakom „Konkurs za odvodnjavanje u 2014. godini“

ili lično na pisarnici pokrajinskih organa uprave u zgradi Vlade AP Vojvodine, svakog radnog dana od 9 do 14 časova.

Dodatne informacije putem telefona na broj: 021 4874 405

Obrazac prijave možete preuzeti sa www.psp.vojvodina.gov.rs

 

izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002