KONKURS ZA REGRESIRANJE TROŠKOVA PREVOZA STUDENATA U MEĐUMESNOM SAOBRAĆAJU

      Na osnovu člana 3. Ugovora o regresiranju prevoza studenata iz budžeta AP Vojvodine za 2016.godinu, broj 114-451-189/2016-03 od 8. aprila 2016.godine, , zaključenog između AP Vojvodine – Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj i Opštine Odžaci i Zaključka Opštinskog veća opštine Odžaci br:06-50-2/2016-III od 05.08.2016.godine, Predsednik opštine Odžaci raspisuje:

 

KONKURS ZA REGRESIRANjE TROŠKOVA PREVOZA STUDENATA U MEĐUMESNOM SAOBRAĆAJU

 

     Predmet ovog Konkursa je regresiranje dela troškova prevoza studenata sa prebivalištem na teritoriji opštine Odžaci, u međumesnom saobraćaju za period oktobar - decembar 2016.godine. Ukoliko Odlukom o budžetu AP Vojvodine za 2017.godinu bude predviđen nastavak regresiranja troškova prevoza studenata u međumesnom saobraćaju studenti koji ovim konkursom ostvare predmetno pravo nastaviće da ga koriste u 2017.godini, pod uslovima predviđenim Ugovorom. Deo sredstava opredeljenih Odlukom o budžetu opštine Odžaci za 2016. godinu, u glavi 14- obrazovanje neklasifikovano na drugom mestu, funkcija 980, programska klasifikacija 0901-0001- socijalne pomoći, ekonomska klasifikacija 472, pozicija 373- naknade za studente – mesečne karte- pokrajina, u iznosu od 893.739,00 dinara , dodeliće se studentima prema dole navedenim kriterijumima .

      Pravo na dodelu sredstava za regresiranje troškova prevoza studenata u međumesnom saobraćaju imaju studenti koji kumulativno ispunjavaju sledeće uslove:

1. Imaju prebivalište na području opštine Odžaci,

2. Svakodnevno putuju na međumesnoj relaciji od mesta stanovanja do ustanove visokog obrazovanja,

3. Nisu korisnici usluge smeštaja u studentskim centrima i ne stanuju u privatnom smeštaju,

4. Školuju se na teret budžeta,

5. Prvi put upisuju godinu studija,

6. Nisu korisnici studentskih stipendija i kredita od nadležnih ministarstava ,Vlade Republike Srbije, nadležnih pokrajinskih organa uprave, Vlade AP Vojvodine, lokalne samouprave, Repuličkog fonda za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka, Fonda za stipendiranje darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu i drugih institucija, fondova i fondacija.


TEKST KONKURSA MOŽETE POGLEDATI OVDE


 ZAHTEV


 IZJAVA


 

izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002