Saopštenje za javnost - zbor građana u Bačkom Brestovcu

{jathumbnail off}

 Učešćem na zboru građana u Bačkom Brestovcu, na kojem je predložen refernedum na kojem će se glasati o  osnivanju Javnog komunalnog preduzeća u tom selu, predstavnici opštine Odžaci nisu želeli da stvaraju bilo kakav sukob, već da idu u susret problemu  i argumentima i iskrenim dijalogom ukažu na loše strane takvog predloga.

brestovac

U prilog  tome ide i činjenica da su se predstavnici opštine Odžaci u dijalogu služili samo konkretnim argumentima i, svakako, pristojnim rečnikom.

Podsećamo javnost da je Opština, od predstavnika Mesne zajednice Bački Brestovac, ranije zatražila Elaborat o ekonomskoj opravdanosti osivanja Komunalnog preduzeća ali ga do sada nije dobila.

Smatramo da se do pravog rešenja za komunalne delatnosti u Bačkom Brestovcu može i mora doći, uvažavajući i Zakon o komunalnim delatnostima  i želje stanovnika Bačkog Brestovca. Još jednom pozivamo sve aktere političkog života u opštini Odžaci da ne koriste ovu i slične teme u svrhu stranačke i lične promocije, jer nas takav stav samo udaljava od rešenja problema.  

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002