Rok za podnošenje zahteva za regresiranje troškova prevoza studenata ističe u petak 31.10.2014. godine

Zahtevi za ostvarivanje prava na regresiranje troškova prevoza studenata iz opštine Odžaci, koji svakodnevno putuju do ustanove visokog obrazovanja za vreme trajanja zimskog semestra tekuće školske godine, podnose se do petka 31. oktobra na šalteru broj 6 Uslužnog centra Opštinske uprave Odžaci.

Pravo učešća na konkursu koji je raspisala lokalna samouprava imaju studenti sa prebivalištem na području opštine Odžaci, koji ne stanuju u studentskim domovima odnosno u privatnom smeštaju, već svakodnevno putuju na međumesnoj relaciji od mesta stanovanja do ustanove visokog obrazovanja, školuju se na teret budžeta i prvi put upisuju godinu studija.

Jedan od uslova za ostvarivanje prava na regresirani prevoz, koje studenti moraju ispuniti je da nisu korisnici studentskih stipendija i kredita od Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja, Vlade AP Vojvodine, lokalne samouprave, Republičkog fonda za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka, Fonda za stipendiranje darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu i drugih institucija, fondova i fondacija.

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002